DE GIFTENco. VAN XIAMEN BABYBY, LTD

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certificaten
Van goede kwaliteit Babyhand en het Kader van de Voetafdrukfoto voor verkoop
Van goede kwaliteit Babyhand en het Kader van de Voetafdrukfoto voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

XIAMEN BABYBY GIFTS CO., LTD

1 2
XIAMEN BABYBY GIFTS CO., LTD XIAMEN BABYBY GIFTS CO., LTD
Factory Gate Automatische kleur het schilderen lijn

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BABYBY
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

In het jaar van 2007, vestigden wij onze fabriek. Op dat ogenblik, zijn wij een zeer kleine fabriek met ongeveer 10 mensen, doen wij sommige kleine en eenvoudige houten ambachten voor lokale markt.

 

Bij 2009, heetten wij een nieuwe aandeelhouder Andy welkom, die in het Engels goed is, en vertelden ons beginnen verkopend de producten aan de markt buiten China. En bij dat jaar, kregen wij onze eerste buitenlandse klant SAM. SAM was een zeer strikte persoon, en vraagt om zeer hoog - kwaliteitsproducten, hebben wij taaie tijd toen omdat wij enkel onze onderneming met de markt van de V.S. beginnen. En dankzij SAM, die ons kwaliteit onderwijst is het belangrijkste ding in wereldmarkt, zodat beginnen wij een nieuwe afdeling: QC.

 

Vanaf 2011, beginnen wij tentoonstelling, de Markt van Hongkong, Kantonmarkt etc. bij te wonen. Wij wonnen vele klanten van de tentoonstelling, vooral in Noord-Amerika en de de EU-markt. De meeste klanten van markt zijn namens off-line kleinhandels, hebben zij opslag over het land. Zij onderwijzen ons hoe te bron de beste prijs van kosten om hun doel voor de zeer grote orde te bereiken.  Zoals zij om reusachtige hoeveelheden vragen, moeten wij onze productregel en fabriek uitbreiden. Zo beginnen wij dit te doen!

 

Wij hebben nu een productieruimte van 7000 vierkante meters, en pakhuisruimte van 2000 vierkante meters. En wij hebben een professioneel aantal arbeidskrachtenteam van rond 150 mensen. Dank aan elk van onze klanten, u is de macht die vooruit beweegt ons.

 

De Internet-golf raakte ons wanneer wij ons, Alibaba.com, Amazon.com, veel meer ontwikkelen! Het nieuwe handelstype en de nieuwe klant komen voor ons. Kleine orden, hoge frequentieaankoop die, online… winkelen Wij realiseerden wij de tendens van The Times moeten inhalen. Dank aan onze nieuwe aandeelhouder Tam, dat wij ons platform op alibaba vestigden. Wij hebben overvloed van klanten die uit het komen en wij merken de bedrijfsgroei aan 0 tot miljoen!

 

En nu doen wij onze eigen website, willen wij meer klanten over de hele wereld dienen van met onze hoogte - kwaliteitsproducten. Ons beleid is klanten de concurrerendste prijs aan te bieden om hen te helpen meer orden krijgen en marktaandeel verhogen. Ondertussen, volgen wij het concept „kwaliteit van het hoogste belang“. Wij zien ernaar uit de nieuwe projecten met u te bespreken.

 

Contactgegevens
XIAMEN BABYBY GIFTS CO., LTD

Tel.: 86-592-7805516

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)